Medusa Auctioneers

Verzenden en ophalen

Verzenden

Medusa-Auctioneers zijn geen professionele verzenders. Wij hebben deze service uitbesteed aan een externe partij die veel ervaring heeft en voor veel veilinghuizen werkt. Ze hebben een klantwaardering van 9,2.

Stap 1. 
U gaat via de onderstaande link naar de site van easy2send.

Stap 2.
U geeft op in welk(e) kavelnummer(s) u geïnteresseerd bent. U vult de gevraagde gegevens in op de offerte site. Heeft u niet alle gegevens dan doet u een aanvraag via e-mail, en u geeft de kavelnummers op.

Let op! Als u een aantal kavels koopt zijn de totale kosten van het transport lager dan indien u voor ieder kavel een aparte opdracht aanmaakt. 

Stap 3.
U biedt op het kavel en wint. U geeft dan de definitieve opdracht tot verzending. U krijgt een factuur van easy2send die u voldoet. Daarna gaat easy2send aan het werk en u ontvangt uw gewonnen object op het door u opgegeven adres. 

Transport offerte aanvragen via easy2send of bel : +31 (0)88 3300 999. U kunt ook een email sturen.

Let op! easy2send haalt alleen op als de factuur voor transport aan hen is betaald. Medusa-Auctioneers geeft alleen goederen vrij die aan ons betaald zijn. U betaalt dus twee facturen. 

Ophalen

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om uw aankopen op te halen. U maakt daartoe een afspraak via onze digitale agenda. Wij zetten uw aankopen dan voor u klaar. Daartoe hebben wij natuurlijk wel uw biednummer/factuurnummer en/of uw kavelnummers nodig. Indien u gebruik maakt van een eigen transporteur moet hij ook een afspraak maken. Ook zal hij een lot lijst bij zich moeten hebben. De verantwoordelijkheid voor uw aankopen rust dan bij de door u gekozen transporteur.