Medusa Auctioneers

Koopinformatie

Medusa Auctioneers kent twee vormen van een veiling: live-online en timed-online.

Live-online

Alle aangeboden goederen kunnen op kijkdagen (op afspraak) worden getest en geïnspecteerd in onze toonzalen.

Bieden kan schriftelijk, via afgegeven bod op internet of één van de gekoppelde veilingplatformen, gedurende de veiling kunt u live bieden via internet of per telefoon.

Voor het overige werkt deze veiling op dezelfde wijze en onder dezelfde voorwaarden als de traditionele veiling.

Timed-online

Ook op deze veilingen kunnen alle aangeboden goederen (op afspraak) getest en geïnspecteerd worden in onze toonzalen.

U kunt ook hier een maximaal schriftelijk bod invoeren in ons systeem of via de platformen. De computer werkt de veiling of. Bij ieder volgend bod wordt de veiling met 5 minuten verlengd.

Hoe doe ik mee?

U kunt meebieden op veiling door een account aan te maken bij ons. Woont u niet in Nederland of België dan vragen wij u om uw creditcard gegevens. 

De koopprijs bestaat uit het afslag bedrag vermeerderd met het opgeld ad. 29,5%, 1,50 euro hamergeld en volgrecht indien van toepassing. E.e.a. is terug te vinden op uw factuur. 

Uw aankopen kunnen na aankoop automatisch worden afgeschreven van uw creditcard. Let dus goed op het maximum van uw creditcard. Bent u van plan om op duurdere items te bieden? Neemt u dan contact met ons op. 

Voor kopers in Nederland of België hebben wij ook andere betaalmogelijkheden.

Na betaling kunt u bij ons een afspraak maken om uw aankopen op te halen. U kunt er ook voor kiezen uw aankopen te laten verzenden. Dit kan via één van onze trusted shippers.

Komt u uw aankoop niet of niet op tijd ophalen dan zijn wij genoodzaakt opslagkosten in rekening te brengen. Deze bedragen 5 tot 10 euro per week per item. U kunt hier meer over lezen in onze veilingvoorwaarden.